Kahve falında şeftali ve incir görmek

Kahve falında şeftali ve incir görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, darlığa düşmeyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine alamet eder.

Kahve falında şeftali ve incir gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Kahve falında şeftali ve incir görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali ağacında şeftali görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında sulu şeftali görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında şeftali kesmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında şeftali toplamak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk şeftali görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacının çiçek açtığını görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının şeftali yediğini görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top