Kahve falında şeftali meyvesi görmek

Kahve falında şeftali meyvesi görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, canın derdine düşeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine alamet eder.

Kahve falında şeftali meyvesi gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmaya başlamadan önce zaman istemekte fayda var.

Kahve falında şeftali meyvesi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali erik görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında şeftali ve incir görmek çok mutsuz olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Kahve falında şeftali satmak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında şeftali yemek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında sulu şeftali görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma ve şeftali toplamak malının da eksilmeyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının şeftali yediğini görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top