Kahve falında şeftali yediğini görmek

Kahve falında şeftali yediğini görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında şeftali yediğini gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tepkiler ya da cevaplarla karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında şeftali yediğini görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali yedirmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının şeftali yediğini görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük şeftali görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında şeftali ağacına çıkmak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden şeftali toplamak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında şeftali çiçeği görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalda şeftali görmek yaşadığı stresin biteceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top