Kahve falında yeşillik bir yer görmek

Kahve falında yeşillik bir yer görmek yeni bir ev alınacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, tövbe etmeye, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşillik bir yer gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme niyetinizin maddi boyutu olabilir.

Kahve falında her yeri yeşil görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında her yerin yeşil olduğunu görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, isabetli kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında yeşillik bir yer görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bir yer görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik bir yere gitmek işlerin kara geçeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma yerken görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yerler görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillik yerler görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top