Kahve falında yeşil yerler görmek

Kahve falında yeşil yerler görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, şansının artacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yerler gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil yerler görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik bir yere gitmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yer fıstığı görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her yeri yeşil görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik bir yer görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir yer görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma yerken görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında her yerin yeşil olduğunu görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top