Kahve falında yeşil bir yer görmek

Kahve falında yeşil bir yer görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, rahatının kaçacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bir yer gördüyseniz:

  • Oturup, bekleyip uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında yeşil elma yerken görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillik yer görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, mal mülk edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her yerin yeşil olduğunu görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında yeşillik yerler görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bir yer görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillik bir yere gitmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında yeşillik bir yer görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yeri yeşil görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top