Kahve falında yeşillik yerler görmek

Kahve falında yeşillik yerler görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, kötü gidişe dur denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik yerler gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlardan etkilenebilecek kişilerle planlarınızı paylaşmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil yer fıstığı görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalettir.

Kahve falında yeşillik bir yere gitmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik bir yer görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında her yerin yeşil olduğunu görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yerler görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına işarettir.

Kahve falında yeşillik yer görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bir yer görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik yerler görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top