Kahve falında yeşil elma yerken görmek

Kahve falında yeşil elma yerken görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, durumunuzun iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil elma yerken gördüyseniz:

  • Zaman akışı farklı olsa da bir şekilde istedikleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında yeşil elma yerken görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında birini elma yerken görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulur.

Kahve falında kendini elma yerken görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta yeşil elma görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı elma yemek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı elma görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma suyu içmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top