Kahve falında yeşil yılan sevmek

Kahve falında yeşil yılan sevmek aradaki buzları eriteceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil yılan sevmek gördüyseniz:

  • Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz.

Kahve falında yeşil yılan sevmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı yeşil yılan görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil yılan görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında yeşil sarı yılan görmek hayatının da düzene gireceğine, kem gözlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde yeşil yılan görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında uzun yeşil yılan görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan balığı görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, oğlu evli ise boşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top