Kahve falında yeşil yılan balığı görmek

Kahve falında yeşil yılan balığı görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, güzel günlerin yaşanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan balığı gördüyseniz:

  • Hangisi olursa olsun gerekli hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil yılan balığı görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzında balık görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında yılanın balığa dönüştüğünü görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında yılanın balık yediğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yılan balığı görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında suda yılan balığı görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında denizde yılan balığı görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık yerine yılan tutmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top