Kahve falında sarı yeşil yılan görmek

Kahve falında sarı yeşil yılan görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, onlardan fayda göreceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı yeşil yılan gördüyseniz:

  • Riskli yerlerden uzak durmanızda veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında sarılı yeşilli yılan görmek bilgi sahibi olacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ve sarı yılan görmek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil sarı yılan görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı yeşil yılan görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı ve yeşil yılan görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı yılanın ısırdığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında iki tane sarı yılan görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı ince yılan görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top