Kahve falında evde yeşil yılan görmek

Kahve falında evde yeşil yılan görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında evde yeşil yılan gördüyseniz:

  • Parasal açıdan şanslısınız.

Kahve falında evde yeşil yılan görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yılanı evde görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında sarı ve yeşil yılan görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renk yılan görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri yeşil yılan görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok yeşil yılan görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeşillikte yılan görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı yeşil yılan görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top