Kahve falında uzun yeşil yılan görmek

Kahve falında uzun yeşil yılan görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında uzun yeşil yılan gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Kahve falında uzun yeşil yılan görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek içine fesat düşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil uzun yılan görmek işlerinin hızlanacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya delalettir.

Kahve falında sarı uzun yılan görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı uzun yılan görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çok uzun yılan görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun yılan öldürmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında uzun bir yılan öldürmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top