Kahve falında yazıyı okuyamamak

Kahve falında yazıyı okuyamamak evlatlarının hayırlı olacağına, gelişim içine gireceğine, engellerden kurtulacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazıyı okuyamamak gördüyseniz:

  • Sadece konuşmak yerine planlarınızı uygulamaya geçirmelisiniz.

Kahve falında yazıyı okuyamamak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yazı okuyamamak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında okunamayan yazı görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında bir yazıyı okuyamamak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında yazıları okuyamamak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazılı kağıt görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında denizde yazı görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yazılı taş görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top