Kahve falında yazılı taş görmek

Kahve falında yazılı taş görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazılı taş gördüyseniz:

  • Bir an önce gerekli ekibi kurmanızda fayda var.

Kahve falında taşta yazı görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşa yazı yazmak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek sözlerinden çıkmayacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazılı mezar taşı görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş üstünde yazı görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arapça yazılı taş görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kuran yazılı taş görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top