Kahve falında yazıları okuyamamak

Kahve falında yazıları okuyamamak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında yazıları okuyamamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Kahve falında yazı okuyamamak hasta ise bakacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazıyı okuyamamak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yazıyı okuyamamak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında okunamayan yazı görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazıları okuyamamak bilgi sahibi olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında kağıtta arapça yazı görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, rahatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ay üzerinde arapça yazı görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı dilde yazı görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top