Kahve falında yazılı kağıt görmek

Kahve falında yazılı kağıt görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yazılı kağıt gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Kahve falında besmele yazılı kağıt görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalettir.

Kahve falında kuran yazılı kağıt almak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, bir konuda destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kağıt üzerinde yazı görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında kağıt üzerine yazı yazmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında kağıdın üzerinde yazı görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında yazı yazılmış kağıt görmek öz güveninin yerine geleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıtta yazı görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top