Kahve falında okunamayan yazı görmek

Kahve falında okunamayan yazı görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, zahmet veren işlerin artacağına, hayır ve bereketin artmasına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında okunamayan yazı gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Kahve falında yazı okuyamamak toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına tabir olunur.

Kahve falında okunamayan yazı görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yazıyı okuyamamak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Kahve falında bir yazıyı okuyamamak atılacak adımların boşa çıkacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazıları okuyamamak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğulu cama yazı yazmak yalan söylemeyeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan yazısı görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna yorulur.

Kahve falında vücutta kuran yazısı görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top