Kahve falında tırnağın etten ayrıldığını görmek

Kahve falında tırnağın etten ayrıldığını görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalettir.

Kahve falında tırnağın etten ayrıldığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında tırnağın etten ayrıldığını görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak eti kesmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak eti koparmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tırnak etini yemek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki sevgilinin ayrıldığını görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Kahve falında sözlüden ayrılmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top