Kahve falında tırnak eti koparmak

Kahve falında tırnak eti koparmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak eti koparmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrollü yapmalısınız.

Kahve falında tırnak etini yemek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tırnak eti koparmak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak eti kesmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağın etten ayrıldığını görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında tırnak makası bulmak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı tırnak görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak makası aramak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak kısaltmak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top