Kahve falında taşan baraj görmek

Kahve falında taşan baraj görmek bereketinin artacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında taşan baraj gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında taşan baraj görmek önemli sorumluluklar alacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında barajın taştığını görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına alamet eder.

Kahve falında barajda olmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında sınav barajını geçmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baraj görmek rızkının çeşitleneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine inanılır.

Kahve falında su dolu baraj görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına işarettir.

Kahve falında baraja düştüğünü görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz baraj görmek kul hakkına girmeyeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top