Kahve falında baraja düştüğünü görmek

Kahve falında baraja düştüğünü görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında baraja düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında baraja düştüğünü görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına rivayet eder.

Kahve falında barajın taştığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşan baraj görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, solan yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baraj inşaatı görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalettir.

Kahve falında su dolu baraj görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında göl baraj görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında baraj yapıldığını görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında baraj yapımı görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top