Kahve falında su dolu baraj görmek

Kahve falında su dolu baraj görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, sıkıntıya düşüreceğine, yolunda devam edeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu baraj gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler olabilir.

Kahve falında su dolu baraj görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolu baraj görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baraj suyu görmek elinin bolluk göreceğine, evlatlarından hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında su barajı görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil baraj suyu görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında baraja düşmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık baraj görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göl baraj görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top