Kahve falında barajın taştığını görmek

Kahve falında barajın taştığını görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, rızkının kesilmeyeceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında barajın taştığını gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Kahve falında taşan baraj görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında barajın taştığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında barajda olmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında baraj yapımı görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kazancın günden güne düşeceğine işarettir.

Kahve falında baraj gölü görmek rahatın ve konforun geleceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baraja düşmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında sınav barajını geçmek konferans ve seminerlere katılacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baraj görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top