Kahve falında barajda olmak

Kahve falında barajda olmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında barajda olmak gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Kahve falında baraj yapımı görmek mesleğine dört elle sarılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet eder.

Kahve falında baraja atlamak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında büyük baraj görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında boş baraj görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında barajda yüzdüğünü görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baraj yapmak sıkıntısından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında göl baraj görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında baraj yapıldığını görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top