Kahve falında kendi saçını yıkamak

Kahve falında kendi saçını yıkamak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, geçiminin yerinde olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hasretliğin biteceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçını yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında banyoda saçını yıkamak üzüntülerin sona ereceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin saçını yıkamak fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işarettir.

Kahve falında eşinin saçını yıkamak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, güvensizlik duymaya yorulur.

Kahve falında çeşmede saç yıkamak eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyalı saçı yıkamak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında saçı yıkamak elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün saçını yıkamak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, hayır dualarına nail olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top