Kahve falında yağmurda saç yıkamak

Kahve falında yağmurda saç yıkamak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda saç yıkamak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar kötü sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yağmurda saç yıkamak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine inanılır.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına tabir olunur.

Kahve falında yağmurla yüzünü yıkamak yaşanan bütün sorunların biteceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda yüzünü yıkamak rütbe alacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını şampuanla yıkamak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek saçı yıkamak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün saçını yıkamak sıkıntıdan sonra ferahlamaya, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top