Kahve falında saçını yıkamak

Kahve falında saçını yıkamak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçını yıkamak gördüyseniz:

  • Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında saçını sütle yıkamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçlarını yıkamak inancının zayıflayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalette saç yıkamak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının saçını yıkadığını görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde saç yıkamak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak üzüleceğine ve yıkılacağına, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın saçını yıkadığını görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında köpüklü saç yıkamak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top