Kahve falında saçı yıkamak

Kahve falında saçı yıkamak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, ekmeğinin azalacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine inanılır.

Kahve falında saçı yıkamak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük veya büyük kişilerle daha iyi anlaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçımı yıkamak yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işarettir.

Kahve falında yağmurda saç yıkamak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını yıkamak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, birikim yapacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını şampuanla yıkamak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, üzüntülerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçını yıkamak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saçını yıkadığını görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında sabunla saçını yıkamak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top