Kahve falında reis olmak

Kahve falında reis olmak fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, mutluluğunun katlanacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında reis olmak gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir, yeni yerler görebilir, yeni alanlara açılabilirsiniz.

Kahve falında belediye reisi görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında temel reis görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine alamet eder.

Kahve falında reis olmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet reisini görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına yorulur.

Kahve falında devlet reisi görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında aşiret reisi görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında piri reisi görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında reis görmek kazancın günden güne daha da artacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top