Kahve falında devlet reisini görmek

Kahve falında devlet reisini görmek sıkıntıdan kurtulacağına, kalp kırmayacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında devlet reisini gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız, öğreneceklerinizi arttırarak kendiniz için daha iyi bir pozisyon yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında devlet reisi görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet reisini görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalettir.

Kahve falında belediye reisi görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında piri reisi görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında belediye reisini görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, kederlerinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında aşiret reisi görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına yorulur.

Kahve falında reis olmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında reisi cumhur görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top