Kahve falında belediye reisi görmek

Kahve falında belediye reisi görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında belediye reisi gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebildiğiniz kadar yardım etmenizde fayda var.

Kahve falında belediye reisi görmek prestij kaybı yaşanacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına yorulur.

Kahve falında belediye reisini görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında reisi cumhur görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında temel reis görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet eder.

Kahve falında aşiret reisi görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet reisini görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında piri reisi görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında reis görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, dünya malına kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top