Kahve falında reis görmek

Kahve falında reis görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, işinden geri kalacağına işaret eder.

Kahve falında reis gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında belediye reisi görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet reisini görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında aşiret reisi görmek alışveriş yapacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında reisi cumhur görmek güçlendikçe güçleneceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına işaret eder.

Kahve falında piri reisi görmek içinin huzurla dolacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet reisi görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, can derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında reis görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Kahve falında temel reis görmek çok büyük paralar kazanacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top