Kahve falında temel reis görmek

Kahve falında temel reis görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temel reis gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında temel reis görmek başarılarının tadına varacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında belediye reisi görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalettir.

Kahve falında reis görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet reisini görmek büyük işlere girileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında reisi cumhur görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşiret reisi görmek çok zor günler yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalettir.

Kahve falında belediye reisini görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet eder.

Kahve falında piri reisi görmek hayır vereceğine, istediği noktalara ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top