Kahve falında ayağı şiş görmek

Kahve falında ayağı şiş görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, çalışmalarının beğenileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, iş yeri sahibi olacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında ayağı şiş gördüyseniz:

  • Koşullarınızı karşı tarafa empoze etmeye çalışmanızın olumsuz geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında ayağı şiş görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işarettir.

Kahve falında şişmiş ayak görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını şişmiş görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayağının şiştiğini görmek alım gücünün artacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ayakları şiş görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına inanılır.

Kahve falında ayağın şiştiğini görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağında şişlik görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, acı veren kazalara delalet etmektedir.

Kahve falında ayakların şiştiğini görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top