Kahve falında ayakları şiş görmek

Kahve falında ayakları şiş görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, sıkılacağı bir haber almaya, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları şiş gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında ayağını şişmiş görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında şişlik görmek net bir bakış açısı kazanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ayağının şiştiğini görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakları şiş görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarının şiştiğini görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakları şişmiş görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı şiş görmek çok sağlıklı olunacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top