Kahve falında ayağında şişlik görmek

Kahve falında ayağında şişlik görmek elinize para geçeceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kazançlı adımlar atılacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, gelirinin daimi olacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağında şişlik gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş size doğru yaklaştıklarını göreceksiniz.

Kahve falında ayağı şiş görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ayağının şiştiğini görmek büyük bir özgüven kazanacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayağını şişmiş görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayakları şişmiş görmek bolluğun ve bereketin artacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağın şiştiğini görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını şiş görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak şişmesi görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında şişmiş ayak görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top