Kahve falında ayakların şiştiğini görmek

Kahve falında ayakların şiştiğini görmek şansının ve bahtının açık olacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sıkıntıya düşüreceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ayakların şiştiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında ayakların şiştiğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarını şişmiş görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına işarettir.

Kahve falında şişmiş ayak görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının şiştiğini görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, borç ödemeye yorulur.

Kahve falında ayak şişmesi görmek sahip olduğu nimetin artacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında şişlik görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şiş ayak görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını şiş görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, programların ve projelerin tutmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top