Kahve falında şişmiş ayak görmek

Kahve falında şişmiş ayak görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, başarılı adımlar atacağına, yokluğun biteceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında şişmiş ayak gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında şişmiş ayak görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında şişlik görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalettir.

Kahve falında ayağını şişmiş görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak şişmesi görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayağın şiştiğini görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına delalettir.

Kahve falında ayakları şiş görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi sorunlarının artacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarını şiş görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının şiş olduğunu görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top