Kahve falında ölünün oturduğunu görmek

Kahve falında ölünün oturduğunu görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, dertlerinin artacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında ölünün oturduğunu gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteseler de, sizin yön göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında ölünün oturduğunu görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, düşmanlarını alt edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü biriyle oturmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yanında oturmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına işarettir.

Kahve falında ölülerle oturmak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yanına oturmak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle oturmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, kimse ile tartışmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top