Kahve falında ölüyle oturmak

Kahve falında ölüyle oturmak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, de zenginliğe kavuşacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, herkesin yardımına koşacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında ölüyle oturmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında ölü üstüne oturmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yanında oturmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün oturduğunu görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle oturmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına işarettir.

Kahve falında ölünün yanına oturmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında ölülerle oturmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top