Kahve falında ölülerle oturmak

Kahve falında ölülerle oturmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, refah düzeyinin artacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında ölülerle oturmak gördüyseniz:

  • En ikna edici tavsiye, düşünce veya önerilerinize rağmen, bazen insanları kendilerinden korumak zordur.

Kahve falında ölünün yanına oturmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün yanında oturmak ardından yeni bir işe gireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle masada oturmak işlerin büyüyeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak sorunların üstesinden geleceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün oturduğunu görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü biriyle oturmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine yorulur.

Kahve falında ölülerle oturmak başarılarının düşeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü üstüne oturmak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top