Kahve falında ölü biriyle oturmak

Kahve falında ölü biriyle oturmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle oturmak gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Kahve falında ölü biriyle oturmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ölü üstüne oturmak yeni kararlar alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölülerle oturmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle masada oturmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında ölünün oturduğunu görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanına oturmak fırsatların elden kaçacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle oturmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top