Kahve falında ölünün yanına oturmak

Kahve falında ölünün yanına oturmak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, maddi anlamda rahatlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanına oturmak gördüyseniz:

  • Kendinizi farklı düşünmek için zorlamalısınız.

Kahve falında ölünün yanına oturmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanına oturmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle yan yana oturmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında yan yana oturmak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle yan yana oturmak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek yan yana oturmak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Kahve falında yanına oturmak yeni işlere girişileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top