Kahve falında köstebek pasta görmek

Kahve falında köstebek pasta görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine rivayet eder.

Kahve falında köstebek pasta gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında köstebek pasta görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine inanılır.

Kahve falında ölü köstebek görmek bazı konularda konuşulacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köstebek deliği görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında yavru köstebek görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah köstebek görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında köstebek yakalamak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evde köstebek görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına işarettir.

Kahve falında köstebek ölüsü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top