Kahve falında siyah köstebek görmek

Kahve falında siyah köstebek görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah köstebek gördüyseniz:

  • Tamamen hazır olmadan rekabete veya mücadele gerektiren ortamlara girmeyin.

Kahve falında siyah köstebek görmek sorunların günden güne azalacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köstebek yakalamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulur.

Kahve falında köstebek ölüsü görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına inanılır.

Kahve falında beyaz köstebek görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında evde köstebek görmek yardım edeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü köstebek görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Kahve falında köstebek eti yemek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, başarı için fırsatların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köstebek pasta görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top