Kahve falında ölü köstebek görmek

Kahve falında ölü köstebek görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü köstebek gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Kahve falında ölü köstebek görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında köstebek ölüsü görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında siyah köstebek görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında evde köstebek görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz köstebek görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köstebek görmek büyük bir özgüven kazanacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köstebek yemek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında köstebek deliği görmek hak yolunu tutacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top