Kahve falında yavru köstebek görmek

Kahve falında yavru köstebek görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, ayağa kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında yavru köstebek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Kahve falında yavru köstebek görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evde köstebek görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köstebek ölüsü görmek işlerin aksayacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında köstebek görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köstebek yemek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında köstebek eti yemek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü köstebek görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz köstebek görmek adımlarını daha sağlam atacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top