Kahve falında köstebek deliği görmek

Kahve falında köstebek deliği görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, elindekileri kaybedeceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında köstebek deliği gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler tartışma ortamı yaratabilir.

Kahve falında köstebek deliği görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köstebek pasta görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah köstebek görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında evde köstebek görmek ticaret ehli kimse olacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru köstebek görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında köstebek yemek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köstebek yakalamak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köstebek ölüsü görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top