Kahve falında erkeğin menisi görmek

Kahve falında erkeğin menisi görmek umutların biteceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, anne duasının açılacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, saygınlığının artacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin menisi gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Kahve falında erkeğin menisi görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin menisinin aktığını görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin menisini görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin menisini görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında erkek menisi yutmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının menisini görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin menisini görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin menisini görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top